Flera anledningar för att byta till e-cigaretter

 


Tack vare medvetenheten om de negativa effekterna av tobaksrökning övergår fler och fler rökare till säkrare alternativ som tex elektroniska cigaretter. E-cigaretter har funnits ganska länge nu, och allt fler märker fördelar med att byta till E-cigg istället för tobaksrökning.

Den elektroniska cigaretten, som används som en alternativ metod för att minska lusten att röka traditionella tobaksbaserade cigaretter, kommer oftast som ett kit som består av ett batteri, förångare som fylls med e-juice med eller utan nikotin.

De flesta ivriga rökare har gynnats av att byta till ecigg antingen genom att minska begäret efter vanliga cigaretter eller att sluta röka traditionella cigaretter helt.

Även om e-cigaretter som innehåller nikotin i form av flytande e-juice , är hälsoriskerna mindre jämfört med de som ses i tobakssigaretter. Följande är några fördelar med e-cigaretter.

Minskade hälsorisker

Först och främst minskar de skadliga effekterna av traditionella tobaksbaserade cigaretter betydligt genom att byta till e-cigaretter. Hälsorisker som hjärt-kärlsjukdomar, lungcancer, luftvägssjukdomar och orala sjukdomar är mycket tydliga hos människor som röker vanliga cigaretter. Men e-cigaretter, även om de inte är helt säkra från dessa ovannämnda sjukdomar, minskar risken för att människor får dem till stor del.

Kostnadseffektiv

Jämfört med ett paket vanliga cigaretter är kostnaden för e-juice mycket ekonomisk och billigare. Rökare kan köpa e-juice till en bråkdel av ett pris som för ett paket med vanliga cigaretter. Därför kan övergången till e-cigaretter hjälpa en person att spara betydande pengar på långt sikt .

Till skillnad från traditionella cigaretter, som inte kan rökas var som helst och när som helst, är e-cigaretter oftast mindre störande för mäniskor i närheten men enligt dom senaste lagen är det samma lag som gäller även e-cigg. Till skillnad från vanliga cigaretter, som också kan ha skadliga effekter på icke-rökare, motsätts inte e-cigaretter av icke-rökare lika mycket medan de är i närvaro av en person som njuter av sin e-cigarett.

Brett utbud av smaker av e-juice att välja mellan

Medan vanliga cigaretter kommer med smakbegränsningar, är valen av e-juice stor och brett. E-juice finns i smaker som vanlig tobak, grönt äpple, mynta, choklad, jordgubbar och många fler, som passar varje rökares smak och preferenser.

Och nu, ett försiktighetsord, även om det är mindre skadligt jämfört med dess tobaksbaserade motsvarigheter, bör man undvika överdrivet användning av e-cigaretter. E-cigaretter rekommenderas endast till personer som vill sluta röka vanliga cigaretter och inte till personer som har redan slutat eller som inte röker. 18 års gräns gäller för alla e-cigg och e-cigg tillbehör .

Comments

Popular posts from this blog

Elektriska cigaretter från EciggOnline

Tips för att köpa e-cigg online