Elektriska cigaretter från EciggOnline

 

Som vi alla vet är traditionella cigaretter skadliga för människors hälsa och dess beroende kan leda till dödsfall. 84% av dödsfallen från lungcancer beror på rökning. Ca 7 000 giftiga kemikalier kommer in i en mänsklig kropp genom rökning av traditionella cigaretter och dessa kemikalier skadar nästan alla organ i individens kropp och kan resultera i 14 olika cancer av olika slag.

Det absolut bästa för din hälsa att göra är att sluta röka cigaretter. Med din styrka  men med beslutsamhet, stöd och viljestyrka kan du göra det. Du kan överväga bättre alternativ att sluta röka genom att testa elektroniska cigaretter. Men kom ihåg att absolut bästa är att sluta röka helt.

Elektronisk cigarett är en speciell produkt och mycket bättre än att röka vanliga cigaretter. Till skillnad från de vanliga cigaretterna, finns det inget behov av att bränna tobaksbladet för att röka. Så det minskar intaget av många skadliga kemikalier som tjära eller kemikalier från tobaksförbränning.

Vad är faktiskt en elektronisk cigarette eller  e-cigg ?

Elektronisk cigarett introducerades på marknaden redan 2003. Den fungerar på batteri och kompleteras med en ibyggd  patron/behållare och en förångare. Patronen är fylld med nikotinvätska ( eller nikotinfri ) som kallas e-juice eller e-vätska. När du slår på e-cigaretten förångar förångaren vätskan i patronen och producerar ånga istället för rök som finns i vanliga cigaretter.

Användning av e-cigaretter gör att människor konsumerar ånga som produceras genom uppvärmning av vätska istället för rök. Det är mycket bättre alternativ än rök från vanliga cigaretter. Dessa vätskepatroner finns med nikotinfritt och med olika nivåer av nikotin. Med dessa olika nivåer av nikotin kan du minska nikotinförbrukningen eller till och med sluta efter ett tag.

Köp din e-cigg från eciggonline.se:

EciggOnline är en onlineleverantör av absolut bästa elektroniska cigaretter. Det är en säker och certifierad onlinebutik och uppfyller alla villkor för att driva en e-handel. Deras mål är att erbjuda ett bättre alternativ till rökare. De erbjuder ett brett utbud av e-cigaretter och andra tillhörande saker. Deras mål är att upprätthålla god relation med kunderna och de är redo att gå lite extra för att hålla alla kunder nöjda .

På EciggOnline kan du hitta olika kategorier av e-cigarett som - nybörjare E-Cigg, E-Cigg startpaket, lite mer avancerade E-Cigg, förångare för olika modeller, olika batterier, brännare etc i olika prisklasser. De erbjuder också stort sortiment av olika e-juice smaker med nikotinfri vätska eller med nikotin i olika nivåer.

Här är flera skäl för att välja EciggOnline.se

Kvalitet - EciggOnline ger dig e-cigg av bästa kvalitet och allt annat tillbehör som du behöver.

Prisgaranti - du får e-cigg och tillbehör av bästa kvalitet på EciggOnline alltid med lägsta prisgaranti.

Säkerhet - eftersom EciggOnline är ett certifierat e-handelsföretag kan du känna dig säker och tryggt att handla från dom .

Låg fraktkostnad - Fraktkostnad på endast 29 SEK debiteras för varje beställning.

Observera att endast personer som är över 18 år kan handla hos eciggonline!

Leverans - beställning före kl 14 skickas samma dag och du kommer antagligen att få leveransen nästa arbetsdag var du än är i Sverige.

Betalningsmetod - du kan använda internetbank, PayPal-faktura, kort eller swish.

Returpolicy - du kan alltid returnera oanvända och oöppnade produkter inom 30 dagar efter leveransen .

Comments

Popular posts from this blog

Tips för att köpa e-cigg online

Flera anledningar för att byta till e-cigaretter